Blog

Makaron Morelli - bogactwo ziaren zbóż z Toskanii

Makarony Morelli (Antico Pastifico Morelli) to wyjątkowa oferta produktów z Toskanii zawierających zarodki ziarna zbóż. Charakteryzują się niezrównanym aromatem i smakiem, a przede wszystkim zawierają cenne minerały i witaminy, których nie znajdziesz w tradycyjnych marketowych produktach. Fabryka `Antico Pastificio Morelli` działająca od 1860 roku wytwarza makarony od 5 pokoleń metodami rzemieślniczymi.  Połączenie pasji z aktualną modą na zdrowe odżywianie spowodowało, że oferta past z zarodkami ziarna pszenicy stała się niezwykle modna i aktualna.

Czytaj więcej
 

Niniejsza strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej odwiedzając ten link.
© 1998-2020 Znak, nazwa firmy oraz obrazy i treść dokumentu są prawnie chronione i nie mogą być w żaden sposób powielane bez pisemnej zgody właściciela.

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixelpixelpixelpixel